Wie ben ik?

Mijn naam is Els Breimer (1968). Ik woon bijna in Tytsjerk (druk bezig met verbouwen) en heb twee prachtige dochters. Sinds kort ben ik een trotse beppe van mijn kleinzoon Jurre Jan.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening heb ik in 2010 de keuze gemaakt om het roer helemaal om te gooien en te kiezen voor de uitvaartzorg. Aanleiding voor deze keuze is een aantal ervaringen van zeer nabij, waarbij ik besefte hoe belangrijk goede uitvaartzorg is voor de verwerking van het verdriet.

Ik heb mijn hart gevolgd en heb in 2011 de beroepsopleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle gevolgd en met succes afgerond.

In een periode van afscheid nemen zijn mensen kwetsbaar. Het is voor mij heel bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen bij te mogen staan.

Ik heb stage gelopen bij verschillende uitvaartondernemingen en uiteindelijk de keuze gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten.

Als naam heb ik 'Fines Uitvaartzorg' gekozen. De naam verwijst niet alleen naar het levenseinde ('finish'), maar ook naar de manier waarop ik een uitvaart regel. Een begrafenis of crematie moet tot in de finesses geregeld worden. Alle details moeten kloppen.

Ik ben dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 06 - 20 39 63 22.